Locatie en tijdstip
– Elke woensdagavond van 20.00 tot 21.00 Iaido (volwassenen) in De Amazone gymzaal, Wibautstraat 22 te Hoofddorp in de wijk Toolenburg.  (Achterom is de opening van de gymzaal). Zaal open om 19.50 uur.
– Elke zaterdag of zondag met mooi weer Iaido bokken training in het Haarlemmermeerse Bos bij voldoende belangstelling.*

*) We hebben sinds 15 juni 2020 toestemming van gemeente en politie om iaido te trainen op deze locatie.

Tarief
De openlucht trainingen zijn altijd gratis, binnen trainen in De Amazone of andere gymzaal die wij als Dojo gebruiken kost 50 euro per kwartaal. Je hebt de eerste maand gratis proefles, dus na die maand betaal je eenmalig 20 euro voor dat kwartaal. Op reguliere vakantiedagen is de dojo gesloten.

Inschrijvingsformulier
Volgt binnenkort!

Betaling contributie
De contributie dient men per kwartaal (50 euro) of jaarlijks met korting (170 euro) over te maken op rekeningnummer NL59 ABNA 0872 0175 67 onder naam van Open Dojo Haarlemmermeer met vermelding van je naam. Er vindt geen automatische afschrijving plaats en lidmaatschap is opzegbaar per kwartaal via ons uitschrijfformulier. Op vakantiedagen en vakanties is de Dojo dicht, contributie loopt wel door. (Open Dojo Haarlemmermeer staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 60290080).

Inhoud reguliere training:
– Warming up, lichaamsdynamiek oefeningen.
– Techniek en Kata training
– Zwaard sparren (kumitachi) met protectiemasker (Men). Hiervoor gebruiken wij softzwaard voor full impact op snelheid naast bokken (houten oefenzwaard) waar een veilige afstand vereist is.

Inhoud extra curriculum training:

– Tameshigiri, doelen snijden met scherp zwaard. (Als workshop, ook voor bedrijven en andere Dojo’s op aanvraag).
– Wing Chun, Escrima en Mes (duel) training (ter ondersteuning van Iaido en Kenjutsu).

Heb je een beperking?
Je bent van harte welkom. In het kader van Uniek Sporten investeren wij graag in mensen met een beperking. Budo training is voor iedereen toegankelijk met de juiste instelling en enthousiasme.

Translate »